NÅGOT DU FUNDERAR PÅ?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

Kontaktuppgifter

Vad gäller ditt ärende?

Vår Ontime-enhet växer och vi förstärker nu vårt team med en

Systemspecialist och en programvarukonsult

Systemspecialisten ansvarar huvudsakligen för kundsupporten av arbetstidsrapporteringssystemet Ontime och har som uppgift att utveckla kundrelationerna. Kundkommunikation är också en viktig del av arbetsbeskrivningen.

Programvarukonsulten ansvarar för kundprojekten gällande arbetstidsrapporteringssystemet Ontime samt ger stöd åt övriga kundservicen.

Att jobba med kundsupport är en passion, du är verkligen intresserad av IT-området och lär dig snabbt nya saker. Du är initiativtagande och ser utmaningar som möjligheter. Du kan ta ansvar när det ges. Vi värdesätter erfarenhet av att ha använt olika program. Du behärskar både svenska och finska.

Vi erbjuder dig en heltidstjänst i ett stabilt och framgångsrikt företag. Arbetsplatsen finns antingen på vårt kontor i Karleby eller Jakobstad och du jobbar i en trevlig arbetsmiljö, där du har stöd från ett kunnigt team. Vi har mångsidiga personalförmåner och det finns möjlighet till distansarbete.  Vi tar hand om din arbetsintroduktion så att du har förutsättningar att lyckas i dina arbetsuppgifter.

Tilläggsuppgifter fås av affärsområdesdirektör Jari Rättyä tel. 050 4333 798, jari.rattya@norlic.fi Lämna din ansökan senast 3.2.2020. Vi påbörjar rekryteringen redan under ansökningstiden, ifall en lämplig person hittas.  

Om arbetstidsrapporteringssystemet Ontime kan du läsa mera på adressen www.norlic-ontime.fi/sv/

Lämna din ansökan här

 

Öppen ansökan

Som växande företag är vi alltid på jakt efter kompetenta medarbetare. Lämna gärna en öppen ansökan om du vill jobba hos oss. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Lämna en öppen ansökan

Jag vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter och välj plats, så kan ett Norlic-kontor nära dig berätta mer!