NÅGOT DU FUNDERAR PÅ?

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Kontaktuppgifter

Vad gäller ditt ärende?

Bokförare

Är Du bokföraren vi söker? Vi söker nu Dig som har erfarenhet av bokföring, merkantil utbildning eller är i slutskedet av dina studier. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar allt från löpande bokföring till mer kvalificerade tjänster som bokslutsarbete, resultatuppföljning och rådgivning.

För att vara framgångsrik i arbetet förutsätts att du är som person noggrann, ansvarskännande och kan arbeta både självständigt och i team. Du är initiativrik och villig att lära Dig nya saker, såsom digital bokföring. Norlic jobbar aktivt för att vara den bästa samarbetspartnern för våra kunder och satsar därför mycket på utbildning och utveckling av vår personal och våra tjänster. Med en lång erfarenhet och bred kunskap inom ekonomiförvaltning så kan vi erbjuda dig intressanta möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tilläggsuppgifter fås av enhetschef Marina Sandvik, 040 5676 318, marina.sandvik@norlic.fi eller enhetschef Henri Högkulla, 050 3128 411, henri.hogkulla@norlic.fi

Lämna ansökan här, senast 2.9.2019

Programvaruspecialist

Vi söker Dig som vill hjälpa företag att digitalisera sin ekonomiförvaltning. Arbetet består av att tillsammans med företagen hitta lämpliga lösningar som effektiverar deras vardag. Du kartlägger och presenterar lösningar åt företagen. Inskolning och kundsupport hör också till dina arbetsuppgifter och givetvis är Du med och utvecklar Norlics digitala verksamhet. Som person är Du social, vetgirig och analytisk. Det är en fördel om Du är bekant med ekonomiförvaltning och trivs att jobba med olika dataprogram, behärskar MS Office och kan kommunicera på både svenska och finska.            

Tilläggsuppgifter fås av enhetschef Marina Sandvik, 040 5676 318 eller marina.sandvik@norlic.fi

Lämna ansökan här, senast 2.9.2019

Löneräknare

Vill Du bli en del av vårt duktiga löneteam? Om Du redan är löneräknare eller intresserad av att bli en löneräknare så kanske detta är något för Dig. Erfarenhet av löneräkning är en fördel, men inget absolut krav, merkantil utbildning gör det lättare för Dig att lyckas i arbetsuppgifterna. Som löneräknare har Du helhetsansvar för dina kunders löneräkning tillsammans med dina kunniga kollegor. Arbetsuppgifterna kräver att Du som person är noggrann, ansvarskännande samt att Du kan arbeta både självständigt och i team. Du trivs med kundservice samt behärskar både svenska och finska. Vi erbjuder branschens bästa arbetsverktyg, en trevlig miljö, vi jobbar digitalt och utvecklar kontinuerligt våra processer.

Tilläggsuppgifter fås av enhetschef Susanne Nyberg, 050 3128 420 eller susanne.nyberg@norlic.fi

Lämna ansökan här, senast 2.9.2019

Öppen ansökan

Som växande företag är vi alltid på jakt efter kompetenta medarbetare. Lämna gärna en öppen ansökan om du vill jobba hos oss. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Lämna en öppen ansökan

Jag vill veta mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter och välj plats, så kan ett Norlic-kontor nära dig berätta mer!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)