MIETITKÖ JOTAIN?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)

Missä sijaitset?

Yhteystiedot

Mikä on aiheesi?

Norlic Online tehostaa prosesseja

Sähköinen taloushallinto tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tehostaa kirjanpidon ja laskutuksen prosesseja. Suurin hyöty sähköisissä työkaluissa on rutiinien automatisointi, minkä avulla kirjanpito on aina ajantasalla. Näin myös ohjelman käyttäjälle jää enemmän tärkeiden tunnuslukujen analysointiin ja koko talouden kehittämiseen.

Sähköinen taloushallinto on saatavilla yrityksen kokoon katsomatta. Tehokas kirjanpito kuitenkin edellyttää, että taloushallinnon järjestelmät on integroitu asiakkaan toimialakohtaisiin järjestelmien ja sovellusten kanssa. Norlicilla on vahvaa osaamista laajojenkin hallintojärjestelmien käyttöönotosta. Autamme yrittäjää jokaisessa vaiheessa käyttöönotosta ylläpitoon.

Laskujen sähköinen käsittely

Laskujen sähköinen käsittely on luotettava tapa lähettää, vastaanottaa ja arkistoida laskuja.  Norlic Onlinen kautta voit hyväksyä ja maksaa laskuja, riippumatta olinpaikastasi. Samanaikaisesti kirjanpitäjällä on sähköinen pääsy kirjanpitoaineistoon. Vähentynyt paperinkäsittely säästää aikaa ja on ympäristöystävällinen.

Sähköinen raportointi

Norlic tarjoaa mahdollisuuden käyttää graafisia raportteja, jotka nopeasti antavat yleiskuvan yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Raportit luodaan automaattisesti suoraan kirjanpitoaineistosta. Voit valita vakioraporteista tai tilata sinulle sopivia räätälöityjä raportteja, jotka antavat mahdollisuuden analysoida sinun toiminnalle tärkeitä tunnuslukuja.  Joustava rajapinta mahdollistaa porautumisen yksittäisiin tapahtumiin.

Haluan lisätietoja!

Kirjoita yhteystietosi ja valitse paikka, niin lähin Norlic-toimisto voi kertoa lisää!

(If you're a human, don't change the following field)
(If you're a human, don't change the following field)